Alle mand på dæk! - Vær med i Vi cykler til arbejde 2016

Vil du have masser af frisk luft, god motion og chancen for at vinde præmier? Så meld dig som holdkaptajn eller deltager i årets Vi cykler til arbejde.

Danmarks sjoveste kollegakampagne
Måske cykler du allerede til arbejde hver dag - måske har du aldrig gjort det før. Men i maj måned er der ekstra god grund til at springe på cyklen. Når du melder dig til Vi cykler til arbejde bliver du del af et cykelhold, hvor du og dine kollegaer kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden – og følge med i, hvordan jeres cykelhold klarer sig i forhold til andre hold og virksomheder. Hvis du allerede selv er en trænet hverdagscyklist, kan du inspirere dine knap så cyklende kollegaer til at komme godt i sadlen. Så kan I sammen cykle sommeren i møde – forhåbentlig både i lidt bedre form og lidt bedre humør.
Tilmeldingen er åben her

Vi sætter pris på dit hold
Som altid gælder det om at cykle, så tit I kan i maj. Hver cykeldag giver god motion og point i dysten om mange lækre præmier. Men som noget nyt i år kårer vi også Danmarks sejeste cykelpendlere. Du kan nominere stjernerne på dit hold til 10 meget forskellige priser, og ud over æren er der ekstra præmier på spil! I løbet af maj måned kan du via Vi cykler til arbejdes Facebookside eller på mail nominere dine kollegaer. Meld jer til - og læs mere om nomineringskategorierne her.

 

Reklamér på arbejdspladsen

Her har du lidt materiale du kan dele på din arbejdsplads:

  • Folder: Vi cykler til arbejde
  • Rekrutteringspostkort
  • Holdtilmeldingsskema

Opdateret 5. april 2018