Rekrutteringssystem - Emply

Alle stillingsopslag i Brønderslev Kommune opslås i rekrutteringssystemet Emply

Emply samler alle ansøgninger ét sted og giver ledere et overblik over ansættelsesprocessen samt mulighed for nemt og hurtigt at sende beskeder til ansøgere.

Oprettelse i Emply

Det er kun ledere med ansættelseskompetence, der bliver oprettet med leder-profil i systemet. Lederen anmoder om lederprofil via postgruppen pg_emply@99454545.dk

Lederen skal selv oprette sit ansættelsesudvalg i Emply.

For at komme godt i gang med Emply, kan du se forskellige hjælpevideoer/vejledninger på dit dashboard, når du logger på. 

 

Login oplysninger til Emply / Afsender af stillingsopslag

Dit login til Emply er personligt og skal ikke deles eller udlånes til andre.
Vær opmærksom på, hvem der er angivet som ’Projektleder’ på de stillinger, hvor du er den ansættelsesansvarlige leder. ’Projektlederen’ vil fremgå som den ansvarlige i de medier, hvor stillingen publiceres og ligeledes være den, der står som afsender i kommunikationen med kandidaterne.

Printede oplysninger omkring en kandidat - Undgå unødvendige oplysninger i "skuffen"

Det er muligt for den ansættelsesansvarlige leder at gemme en fil omkring de kandidater, der er indkaldt til samtale og eventuelt fordele denne i ansættelsesudvalget. Disse oplysninger skal makuleres/slettes, når ansættelsesprocessen ophører. Den ansættelsesansvarlige leder har ansvaret for at dette sker.

 

Eksport af oplysninger om ny medarbejder 

Du kan danne en samlet fil med medarbejderens CV, ansøgning, anden dokumentation mv., når du skal sende informationerne til din personalekonsulent. Personalekonsulenten tilknytter disse til personalemappen. I den forbindelse skal du også sende det konkrete stillingsopslag med, så dette ligeledes kan lægges i personalemappen. Se hvordan du eksporterer informationerne i hjælpevideoen på dit dashboard ved login. 


Hjælpevideoer til Emply 

Du finder en række vejledningsvideoer til Emply, når du logger på. Disse er placeret på dit dashboard. 

 

Support til Emply

Har du spørgsmål omkring Emply eller brug for sparring i en rekrutteringsprocessen, kan du ringe til 99455520 eller kontakte supportfunktionen på pg_emply@99454545.dk


Tilbage til oversigten >>

Opdateret 3. marts 2022